Bachs Blomsterterapi

Dråber til din sjæl

Den engelske læge Edward Bach (1886-1936) havde gennem livet en række oplevelser i naturen som var så konkrete, at han udviklede et terapeutisk system baseret på enkelthed, på kærlighed til blomster og træer og deres ”egenskaber”.

Bachremedierne er energiessenser af forskellige blomster og træer. Dr. Bach fandt ud af, at disse helt særlige blomster og træer kan påvirke vore energilegemer, vores aura til større balance.

Hans filosofi er, at det er vort sind, der skaber ubalancerne i kroppen, og at det dybest set er ubalancen mellem Personlighed og Sjæl, der skaber alle sygdomme.

Ved at påvirke sindet med positiv energi, som sendes ind i auraen ved at indtage remedierne, kan man få større bevidsthed om, hvor man skal arbejde med sig selv for at blive mere sin sjælsenergi og leve som den man egentlig har lyst til at være.

Remedierne er fantastiske til dem der ønsker en personlig og spirituel udvikling. Men de bruges med stort held til alle, også til børn og dyr.

Rescue er en lille del af denne blide, effektive behandlingsmetode, og Rescue er et fantastisk remedie, når det handler om at dulme akut stress, angst og nervøsitet.  

 

 Dr. Bach kom efter mange års observation af patienter og lange vandringer i naturen frem til følgende:

      
 • En grundlæggende healing forudsætter en harmonisering af menneskets naturlige indre tilbøjeligheder, en forsoning mellem ”det vi kan være” (vort højere selv) og ”det vi er” (vores personlighed).
 •     
 • Dr. Bach så først og fremmest sygdom som et tegn på at der var disharmoni mellem vor inderste natur og vor ydre personlighed. Han så ikke sygdom kun som et problem eller en forbandelse, som noget der skulle fjernes, men også som en mulighed til at vågne op, til at ændre på vor livsførsel, til at forstå mere af os selv og forholdet til andre mennesker. Til syvende og sidst var sygdom en mulighed for at blive mere lydhør overfor vores indre stemme, og følge den mere konsekvent, med øget forståelse af os selv og andre.
 •      
 • Bachs Blomsterremedier er et komplet, helstøbt behandlingssystem bestående af de 38 remedier som - når vi kombinerer og bruger dem rigtigt - dækker hele spektret af menneskelige følelser og sindstilstande. Et system der virker lindrende på de fleste psykiske symptomer. 

 

 

 


 

Klinik for Helhedsterapi
  • Klinik

   Rømøvej 14
   4800 Nykøbing Falster

   Mandag-Fredag: Efter aftale 


    

    

  • Kontakt

   Vibeke Frølich
   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

   Tel. 54 44 65 38