ENERGIHEALING

Alt i universet består af energi, uanset om den manifesterer sig i fysisk form eller er usynlig for os. Fastlåste følelser består af energi. 

 

Der sker tre ting, når vi oplever en følelse.

Først genererer kroppen den emotionelle vibration.

For det andet begynder vi at mærke følelsen og de eventuelle tanker eller fysiske fornemmelser, der følger med den.

For det tredje vælger vi at give slip på følelsen og komme videre efter nogle få sekunder eller flere minutters forløb. Dette trin kaldes for bearbejdning.

Men hvis enten det andet eller tredje trin bliver afbrudt, er den emotionelle oplevelse ufuldendt, og følelsens energi vil sandsynligvis sætte sig i kroppen.

Det ser ud til, at jo mere overvældende eller ekstrem en følelse er, jo større sandsynlighed er der for, at den bliver fastlåst.

Sommetider kan vi bevidst genkalde os de udfordrende hændelser, og sommetider kan vi ikke. Men den ubevidste del af din psyke husker, og de informationer kan vi få adgang til ved hjælp af Emotionskode-metoden.

Når en fastlåst følelse bliver forløst, bliver du rent bogstaveligt befriet for en byrde. Klienter oplever ofte en følelse af lethed efter frigivelsen af en følelse, som har været fanget i kroppen. At finde og forløse disse fastlåste negative energier kan føre til store forandringer i, hvordan du har det, i de valg, du træffer, og i de resultater du får. Fjernelsen af fastlåste følelser kan desuden ofte lindre smerter.    

 

Der anvendes kinesiologi til at få oplysninger fra kroppens ubevidste intelligens. 

 

 Link: https://discoverhealing.com/

 

 

Klinik for Helhedsterapi
  • Klinik

   Rømøvej 14
   4800 Nykøbing Falster

   Mandag-Fredag: Efter aftale 


    

    

  • Kontakt

   Vibeke Frølich
   Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.  

   Tel. 54 44 65 38